STICHTING LEERGELD WIL MEER MENSEN BEREIKEN

Stichting Leergeld wil meer mensen bereiken, want niet elk gezin dat krap zit weet ons te vinden. Ook gezinnen met een goed inkomen kunnen in de knel komen. Bijvoorbeeld door een torenhoge huur, of door simpele pech. En ook zúlke families kunnen een beroep doen op Stichting Leergeld, maar zij weten dat vaak niet.

De afdeling Noord-West-Brabant is er voor gezinnen in de gemeenten Halderberge, Moerdijk, Etten-Leur, Rucphen en Zundert. Men merkt dat sommige mensen de stichting niet kennen, mensen die het wél kennen te snel denken dat ze een te hoog inkomen hebben. Om meer gezinnen te bereiken die niet goed weten of Stichting Leergeld ze kan helpen doet de organisatie een proef met inloopspreekuren.

Elke derde woensdag van de maand zitten vrijwilligers klaar in het gemeentehuis van Rucphen van 9.30 tot 11.30 uur, aan de Binnentuin 1. “Zo kunnen mensen hun vragen stellen en kijken of we iets voor ze kunnen doen. Zo hopen we ook de grensgevallen te bereiken die nu niet aankloppen.” Stichting Leergeld verwacht dat de proef ongeveer een half jaar duurt.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…