STUUR JE MOOISTE FOTO’S IN VOOR DE BIJENLANDSCHAP FOTOWEDSTRIJD 2022.

Voor het zevende jaar organiseert Groene Cirkel Bijenlandschap uit Zuid-Holland een fotowedstrijd. Van 14 mei tot 14 juni kan iedereen zijn of haar foto’s insturen van een bij, een bijentuin of een bijenlandschap.
Vanaf dit jaar doet ook Bijenlandschap West-Brabant mee met deze wedstrijd. Wie meedoet aan de fotowedstrijd heeft de kans om een prijs te winnen, maar nog belangrijker: stelt de ingezonden foto’s beschikbaar voor communicatie-uitingen van de Bijenlandschappen. Zo steunt de inzender op een leuke en waardevolle manier het werk dat voor bijen en bestuivers wordt verzet.

Een enthousiaste deskundige jury zal per regio bepalen welke 3 bijenfoto’s een prijs winnen. In West-Brabant bestaat de jury uit: gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant Hagar Roijackers, bijenspecialist Arjen de Groot van de WUR en fotograaf Koen Mol. Voor inzendingen uit West-Brabant wordt bij de beoordeling onderscheid gemaakt in jongeren tot en met 16 jaar en iedereen van 17 jaar en ouder.

Vanaf 14 mei is de fotowedstrijd online via de websites www.bijenlandschap.nl en www.bijenlandschapwestbrabant.nl. Je kunt hier je mooiste foto’s uploaden en delen via de sociale media. Vooraf is het alvast mogelijk om de spelregels door te lezen.

De jury ziet je mooiste foto’s deze Lente graag tegemoet. We wensen iedereen veel succes!

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…