SUPERMARKT IN BOSSCHENHOOFD.

De gemeente Halderberge heeft samen met Woningcorporatie Woonkwartier, Bouwbedrijf Maas-Jacobs en supermarktketen Coop een intentieovereenkomst voor de realisatie van een supermarkt in het centrum van Bosschenhoofd ondertekend. Voor de supermarkt gebouwd kan worden, moet eerst een ruimtelijke procedure gestart worden om de bestemming aan te passen. Naar verwachting kan de bouw in 2022 starten.
(1/3)
Vanuit het maatschappelijk belang en met oog op de leefbaarheid is de realisatie van een supermarkt een mooie kans. Woon kwartier wil hieraan haar medewerking verlenen en een deel van het braakliggend perceel ter beschikking stellen aan bouwbedrijf Maas-Jacobs uit Zundert en Coop Nederland om hier een Coop-supermarkt te realiseren; een volwaardige supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.
(2/3)
De kern Bosschenhoofd maakt een groei door. Wethouder Thomas Melisse: De leefbaarheid van Bosschenhoofd, nu en in de toekomst, heeft onze volle aandacht. Het voorzieningenniveau in Bosschenhoofd bleef wat achter. Een supermarkt levert hier dan ook een mooie bijdrage aan. We hebben hier als college flink aan getrokken om dit mogelijk te maken. Ik ben dan ook heel blij dat de eerste stap nu gezet is.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Paul Anka - You Are My Destiny

Laden...

Laden

Laden…