Rucphen FM wint Blommenkinders Muziekquiz 2018!

Zaterdagavond 7 april is het team van Radio Rucphen erin geslaagd de Blommenkinders Muziekquiz voor de derde keer op zijn naam te schrijven. Er deden 24 teams mee. Namens Rucphen FM waren afgevaardigd: Ad van Loon, Kees de Groen, Jan Antens, Peter van Nijnatten en René van Kalmthout.

De quiz bestond uit vier ronden. In de eerste quizronde ging het om het herkennen van muziekfragmenten, de titel, uitvoerende(n) en het label waarop de plaat werd uitgebracht.

De tweede ronde bestond uit zogenaamde One Hit Wonders en in ronde drie kwamen er obscure plaatjes van bekende Nederlanders als Sylvia Kristel, Monique van de Ven, Wim T. Schippers en Johan Cruijff voorbij. Hier was het zaak de BN-er en de songtitel te herkennen.

De eindronde bestond gewoontegetrouw uit het vinden van een connectie in de 20 gedraaide nummers. Team Rucphen FM was bij de les en leverde al snel het goede antwoord (“beroepen”) in.

Met de hoge scores in de ronden daarvoor bleek dit voldoende voor de zege. Het team van Radio Rucphen FM won met 234 punten en mocht, na de zeges in 2009 en 2016, voor de derde keer de wisselbeker in ontvangst nemen.

De tweede plaats ging naar de Skyline Drifters, een afsplitsing van de Disco Jumpers, met 220 punten. Plaats drie was voor Low Budget. Zij scoorden 214 punten.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…