THEMABIJEENKOMSTEN FOTOGRAFEREN HEEMTUIN.

Omdat de herfst bij uitstek een mooie tijd is om te fotograferen, wil het bestuur van Stichting Vrienden van de Heemtuin Rucphen weer een sessie fotografie bijeenkomsten verzorgen, in november 2020. Uiteraard met in achtneming van de regels, zoals afstand houden en ontsmetten. We kunnen daarom maar een beperkt aantal deelnemers ontvangen.

(1/3)
De themabijeenkomsten zijn gericht op de bezitters van een digitale camera, die meer uit hun dure investering willen halen. Vaak wordt zo’n kostbare spiegelreflexcamera of systeemcamera aangeschaft maar worden de creatieve mogelijkheden van dergelijke camera’s niet benut. Men blijft jarenlang op de automatische stand fotograferen. Dat levert mooie plaatjes op, maar niet wat je zou willen.

(2/3)
Edwin Brosens neemt je bij de hand om flinke stappen te zetten in het creatief gebruik van je camera. Tijdens de eerste bijeenkomst word je getoond hoe je, door zelf je scherpte, sluitertijd, diafragma of ISO-waarde in te stellen, zelf kunt bepalen hoe je je onderwerp uitlicht. Moet alles scherp of wil je alleen dat herfstblad of die bessen scherp met een rustige onscherpe achtergrond.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…