TONEEL VLIJT MET VOLHARDING EN VERDER.

2019 een glorieus jubileumjaar en de zin om te beginnen aan een nieuw stuk voor 2020 was er zeker. Vol goede moed zijn we begonnen met “de gezusters Bloem, door dik en dun”. Heerlijke repetitieavonden gehad en de voorbereidingen, als het decor, geluid enz. liepen allemaal voorspoedig. We hebben zelfs nog filmopnames gemaakt in het zwembad om die in het stuk, dat zich afspeelde in een Welness center afspeelde, te verwerken.
(1/3)
De laatste week naderde om alles af te ronden tot het weekend, toen de Covid-19 bom explodeerde. Weg de illusie om het publiek te laten genieten van weer een mooi stukje toneel. Wat nu, we gaan zoeken naar een mooi alternatief om toch gezamenlijk iets te doen en zo “fit “te blijven tot het spelen van een stuk in 2021, althans dat was de gedachte. Helaas, we moeten even geduld hebben.

(2/3)
We hopen U in 2022 te verrassen met een “lachen, gieren en bulderen” stuk, zodat we toch nog wat van de moeilijke tijd kunnen vergeten. Mochten er mensen zijn die zich willen aansluiten bij onze toneelvereniging, ze zijn welkom. Info via met secretaresse Annemieke Schrauwen, mart.schrauwen@home.nl of 0165342004. Vlijt Met Volharding wenst U goed en gezond 2021 en hoopt ieder weer te ont moeten in 2022 in Agora! (3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…