TWEE AANHOUDINGEN BIJ HENNEPKWEKERIJ ACHTMAAL.

De politie hield donderdagmiddag 26 mei in Achtmaal twee verdachten aan, in een in werking zijnde hennepkwekerij. Agenten kwamen aan de deur van de woning in verband met een verdachte situatie. Op aanbellen werd niet open gedaan maar was er wel degelijk hoorbaar iemand aan het werk. Na enige tijd dachten de verdachten dat de politie was vertrokken en kwam één persoon naar buiten. De verdachten werden daarna ingesloten op het politiebureau voor nader onderzoek en de woning werd leeggeruimd. Hennepkwekerijen zijn niet zonder risico. Vaak knutselen criminelen aan de stroomvoorziening waardoor er brandgevaar kan ontstaan.

Hoe is een hennepkwekerij te herkennen: afgeplakte ramen en deuren (folie), warmteafgifte (warme muren, vloeren en plafonds), wateroverlast of vochtproblemen, zoemend, piepend of brommend geluid, voortdurend condens op de ramen, woning maakt verlaten indruk, bouw- en sjouwactiviteiten op vreemde tijdstippen.

Vermoeden van een hennepkwekerij? Maak melding bij de politie! Dit kan ook anoniem via https://www.meldmisdaadanoniem.nl/  of 0800-7000.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…