U BENT WEER WELKOM BIJ DE GEHEUGENSCHAKEL.

Op vrijdag 23 oktober organiseert de Geheugenschakel weer een bijeenkomst voor iedereen die iets te maken heeft met dementie of daar meer over wil weten. Voor deze avond is Claudia van Oorschot uitgenodigd. Claudia is psycholoog werkzaam bij GGZ WNB, RVE Ouderen ambulant. Op deze avond gaan we in op slaapproblemen bij mensen met dementie. Wat zijn slaapproblemen, en wat zijn de oorzaken ervan.
(1/3)
Zijn er behandelmogelijkheden en wat kan je ervan verwachten. Wat betekent het voor jou en je omgeving als je slaapproblemen hebt. Een avond met de mogelijkheid om lotgenoten te ontmoeten. De Geheugenschakel wordt tijdelijk gehouden in Agora, Rucphense Vaartkant 2b 4715AV Rucphen. Inloop vanaf 19.15 Start programma 19.30. Agora volgt volledig de richtlijnen van het RIVM. De Geheugenschakel kan daar dus veilig plaats vinden.
(2/3)
Voor de Geheugenschakel betekent dit, naast de richtlijnen, geen pauze in het programma, en geen napraten na de presentatie. Aanmelding is niet nodig. Als u een bezoek aan de geheugenschakel wilt brengen, kunt u binnenlopen toegang is gratis. Voor informatie en reacties: Hanneke van Eekelen. Mail: hveekelen@groenhuysen.nl Telf: 0636332556
Geheugenschakel is een samenwerkingsproject van: Gemeente Rucphen en Stichting Groenhuysen. (3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…