VEILIGE ZORG.

Corona is nog steeds in ons midden en het aantal coronabesmettingen stijgt. Hierdoor zijn nieuwe maatregelen getroffen. Hoe werken wij nu in de praktijk?
Het dragen van een mondkapje is in onze praktijk verplicht. Dit geldt voor alle patiƫnten en alle afspraken. Neem telefonisch en/of digitaal contact met ons op. Houd In de praktijk 1,5 meter afstand.

(1/3)
De huisarts of assistente dragen een mondkapje en handschoenen als zij toch dichterbij moeten komen voor bijvoorbeeld een onderzoek. Kom alleen naar uw afspraak. Tenzij er begeleiding nodig is. Kom pas op de afgesproken tijd de praktijk binnen. Kom niet te vroeg. Als u toch te vroeg bent, wacht dan even buiten. Dit geldt ook bij drukte in de wachtkamer. Wij werken met gescheiden spreekuren.
(2/3)
Een spreekuur voor patiƫnten met koorts of verkoudheidsklachten en een spreekuur voor mensen met problemen die niets te maken hebben met het coronavirus. De assistente bespreekt met u of u geen hoestklachten heeft en of een bezoek aan de dokter echt nodig is. Het kan namelijk zo zijn dat een telefonische afspraak met de huisarts voldoende is.

Bron: nieuwsbrief Huisartsenteam St. Willebrord. (3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…