VEILIGHEIDSAVONDEN GEMEENTE RUCPHEN.

De gemeente Rucphen organiseert samen met de politie en de buurtpreventie twee veiligheidsavonden. Op het programma staan de volgende onderwerpen:

Hoe criminelen misbruik maken van jouw wereld. De politie neemt je mee in de wereld van ondermijnende criminaliteit. Wat is dat precies en waarom is dit een probleem? Hoe herken je verdachte situaties en waar meld je die?

Buurtpreventie: Als buurtpreventie medewerker zet je jezelf in voor de leefbaarheid en veiligheid van jouw buurt. Wat houdt het in om vrijwilliger bij de buurtpreventie te zijn? We vertellen erover en presenteren de meldkaart die de gemeente samen met de Buurtpreventie heeft gemaakt.

Nieuwe app voor meldingen: Fixi. De Buiten Beter app is vanaf 1 mei 2022 vervangen door ‘Fixi’. Met Fixi geef je een melding nét zo makkelijk door. Op de website of in de app.

Het programma wordt op twee avonden aangeboden:

Maandagavond 23 mei 2022 van 19:30 – 21:00 uur in gemeenschapshuis Agora, Rucphen. Woensdagavond 1 juni 2022 van 19:30 – 21:00 uur in dorpshuis De Trapkes, Sprundel. Aanmelden kan via veiligheid@rucphen.nl.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…