VERDACHTE MEERDERE AUTO-INBRAKEN BLIJFT VAST ZITTEN.

Een verdachte, die al eerder aangehouden is omdat hij verdacht wordt van meerdere auto-inbraken, moet van de Rechter-Commissaris langer vast blijven zitten. Op donderdag 24 september 2020 om 12.00 uur werd in zijn woning een 35-jarige inwoner van Breda aangehouden. Agenten betraden zijn woning omdat het vermoeden bestond dat er in zijn woning gestolen goederen lagen. Dat bleek inderdaad zo te zijn.
(1/3)
De afgelopen tijd werd de wijk Haagse Beemden geteisterd door diefstallen uit auto’s. Tientallen aangiftes waren al binnen gekomen en de agenten van het team Weerijs startten een onderzoek. Via Facebook werd aandacht gevraagd voor aangetroffen kledingstukken die in de woning van de verdachte lagen. Ook werd een oproep gedaan om camerabeelden ter beschikking te stellen aan het onderzoeksteam.
(2/3)
Gelukkig kwam er veel respons op die oproepen en wist het team meerdere zaken rond te krijgen met de verdachte als vermoedelijke dief van de gestolen spullen in zijn huis. De verdachte werd op dinsdag 29 september voor de Rechter-Commissaris geleid. Die besliste dat hij langer vast moest blijven zitten. Een mooi resultaat voor het team en de behulpzame bewoners van de wijk.

Bron: Politie Zeeland-West-Brabant. (3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…