VERRUIMING BESTEMMINGSPLAN BREDA AIRPORT.

Breda International Airport heeft een initiatief ingediend om het huidige bedrijvengedeelte te verruimen. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Halderberge staat positief tegenover een beperkte verruiming, waarbij er een voorkeur is om een totaalplan van het vliegveld op te nemen. Aandacht voor een goede communicatie met de omgeving is hierin zeer belangrijk.

(1/3)
De raad bespreekt dit voorstel in de commissievergadering van woensdag 27 jan. en in de raadsvergadering van 11 februari. Breda Airparc wil een verruiming zodat er de komende jaren een economisch stabiele en duurzame bedrijfsvoering kan worden nagestreefd. Aan de buitenkant van het vliegveld verandert niets. Het doel is vooral om kleinere, innovatieve bedrijven en startups een plaats te geven op het airparc.
(2/3)
Thomas Melisse, wethouder economische zaken: “Het college ziet een kans in het plan van Breda International Airport. Door vraaggericht ruimte geven, kunnen we innovatieve bedrijven naar het Airparc trekken. En dat geeft ook weer kansen voor behoud van hoger opgeleide jongeren in West-Brabant. We kiezen dus voor behoud van afspraken, ruimte geven aan kansen en bedrijvigheid in de gemeente.
Bron: gemeente Halderberge. (3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Jim Gilstrap - Swing Your Daddy

Laden...

Laden

Laden…