VIER GROTE JEUGDORGANISATIES IN NEDERLAND.

Vandaag hebben de vereniging Stads- en Kinderboerderijen Nederland (vSKBN), stichting Steunpunt Kindervakanties (SKV), NUSO Landelijke organisatie voor Speeltuinwerk en Jeugdrecreatie en stichting Nationaal Jeugdfonds Jantje Beton een intentieverklaring ondertekend waarmee ze een periode ingaan van intensieve samenwerking.

(1/3)
Deze organisaties zetten zich in voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren in Nederland. Dave Ensberg (directeur-bestuurder NUSO en Jantje Beton): Wij hebben allemaal iets belangrijks met elkaar gemeen. Onze achterban bestaat voornamelijk uit gedreven vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor het spelende kind. En vanuit ons allemaal krijgen kinderen in kwetsbare speelposities speciale aandacht.
(2/3)
Continuïteit en grotere maatschappelijke impact. In het belang van deze kinderen kiezen de partijen voor de continuïteit en kwaliteit van hun projecten, activiteiten en andere diensten die hun achterban aan kinderen (en hun gezinnen c.q. sociale omgeving) bieden. Door een nauwere samenwerking denken de jeugdorganisaties een grotere impact te kunnen maken voor alle kinderen in Nederland.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Swoop - Mag Ik Je Kussen

Laden...

Laden

Laden…