VIERUS ANDERS CARNAVAL MEE BARONIE TV.

VIERUS ANDERS CARNAVAL MEE BARONIE TV

 

Het zal een carnaval worden wat ons nog lang bij zal blijven. We zullen geen goede herinneringen hebben aan mooie optochten, gezellig in de kroeg staan en een weerzien met bekenden.

Carnaval 2021 wordt door corona een ‘feest’ wat zich on-line en via televisie zal afspelen.

Daarbij zal Baronie TV een belangrijke rol gaan vervullen. Al 25 jaar verzorgt Baronie TV uitzendingen bestemd voor de hele Baronie van Breda. Dit jaar vormt daarop geen uitzondering. Omdat er een groot archief is, kunnen ze heel veel van die afgelopen jaren laten zien.

De uitzendingen beginnen op vrijdag 12 februari om 17.00u. Na de opening, met beelden van de eerste uitzendingen, besteden ze vanaf zes uur aandacht aan het Kielegats Carnavalsconcert van de afgelopen jaren. Daarna volgt een uurtje de Barnavalsliedverkiezing. Dit jaar draait het om de 44 beste liedjes van de afgelopen 25 jaar. Mauwerds laten optreden in een volle zaal dat kan dit jaar niet. Maar een mauw-act houden bij Baronie TV kan wél. Ze doen dat vrijdagavond om 20.30uur.

Van zaterdag tot en met dinsdag is er elke ochtend om 10.00uur de Barnavalsliedverkiezing met Mitch Kerstens. Baronie TV heeft de twee oud-presentatoren Pim van Ginneken en Ad Romijn weer bereid gevonden om de prinsen te ontvangen. Ze doen dat corona-proof op zaterdag vanaf 13.00u, zondag vanaf 12.00 uur en op maandag en dinsdag tussen 11.00 en 13.00 uur.

In de middaguren zijn er oude optochten te zien, zoals op zondag uit Boemeldonck, maandag uit  Kielegat en dinsdag uit Kaaiendonk. Later die middag wordt er teruggeblikt op 25 jaar Baronie TV. Door Maartje Withagen wordt er een quiz gespeeld met de kijkers en in de avond komen er ook nog oude optochten uit alle andere plaatsen in de regio voorbij. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan de kleine activiteiten die dit jaar nog wel worden georganiseerd. De hele dag treden er artiesten op. (ook natuurlijk corona-proof) Mariska Wezenbeek zal ze allemaal introduceren. Kijk voor een uitgebreid programmaovericht op de website www.baronie.tv .

Kortom als je naar Baronie TV kijkt, krijg je toch nog een beetje het carnavalsgevoel mee. En wordt de pijn van een verloren carnaval wat weggenomen.

 

Baronie TV zendt uit van vrijdag 12 februari 17.00 uur tot en met dinsdag 16 februari 22.00 uur. Baronie TV werkt samen met de ORTS en RTV Rucphen.

Ziggo kanaal 41 (voor o.a. gemeente Breda, Oosterhout, Drimmelen, Alphen-Chaam en Moerdijk)

Ziggo kanaal 45 (voor o.a. gemeente Zundert, Rucphen, Halderberge, Roosendaal en Steenbergen)

KPN kanaal 1369 (in Oosterhout ook kanaal 1352)

Ook te zien via de livestream op de Facebookpagina van Baronie TV.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…