Gemeente en voetbalvereniging RSV vragen samen om rust voor Senn

RUCPHEN / ROTTERDAM – Zaterdagavond raakte RSV-jeugdlid Senn (5 jaar) ernstig gewond bij het spelen op een springkussen. Hij kwam in botsing met een ander jeugdlid en liep daarbij dusdanig ernstig letsel op aan zijn hoofd dat hij met een traumahelikopter naar het Erasmus MC in Rotterdam is gebracht.
Senn wordt sindsdien in slaap gehouden. Zijn situatie is, voor zover de gemeente bekend is, ongewijzigd. Het verdere verloop en eventuele gevolgen zijn nog onbekend.

Geef de familie rust en ruimte
Burgemeester Van der Meer Mohr liet zondag al weten bijzonder aangedaan te zijn door het ongeluk. Zij vult daar nu op aan: “Het enige dat wij, als gemeente en vereniging, nu kunnen en willen doen, is meeleven en meevoelen met de familie en direct betrokkenen. Dat doen we door er voor hen te zijn als dat nodig is, maar vooral door de familie van Senn met rust te laten zodat zij rust en ruimte krijgen in deze vreselijke tijd.”

“De impact op de vereniging is enorm”, vult RSV-voorzitter Woestenberg aan. “Veel leden en ouders waren op de vereniging aanwezig en hebben het ongeluk meegekregen. Het gaat tijd kosten dit een plaats te geven en de draad van het verenigingsleven weer op te pakken. Dit doen we met elkaar, in besloten kring.”

Politie heeft het onderzoek afgesloten
De politie noemt het incident een vreselijke samenloop van omstandigheden waarbij geen schuldige is aan te wijzen. De politie onderzoekt het ongeluk dan ook niet verder en heeft het afgesloten.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

woensdag 24 juli 2024

Last on air:
10:02 Commercial with ElektraVer 2023 (00:25)
10:04 Commercial with Martens Tweewielers (00:29)
10:06 J-Jingle with Uuropener goedemorgen altijd nieuws altijd muziek (00:12)

Now on air:

with

Next on air:
10:07 Freddy Breck with Rote Rosen (02:45)
10:09 Jannes with Zeg Het Mij Nog Maar 'N Keer (03:09)
10:13 J-Jingle with Sweeper radio Rucphen doorstart 2 (00:02)

Laden...

Laden

Laden…