VIND DE WEG NAAR STICHTING LEERGELD

Wethouder Suzanne Breedveld, wethouder van gemeente Rucphen zegt dat de gemeente het heel belangrijk vindt dat alle kinderen mee kunnen doen. Daarom subsidiëren ze Stichting Leergeld en mogen zij kosteloos gebruik maken van de ruimte in het gemeentehuis. De stichting kan misschien veel betekenen voor u en uw kinderen. Ga daarom zeker het gesprek aan.

Woensdag 19 april van 9.30- tot 11.30 uur is er in het gemeentehuis een inloopspreekuur van de  Stichting Leergeld Noord-West Brabant. Heeft u vragen over hoe Leergeld u kan helpen? Dan bent u van harte welkom! Ook bij twijfel of u wel in aanmerking komt? Twijfel niet en laat u informeren. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt!

Naar zwemles, een eigen fiets of laptop voor school. Lid worden van een sportvereniging en muziekles volgen? Geen enkel kind zou deze zaken mogen missen. Helaas kunnen veel kinderen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor leeftijdsgenoten heel gewoon zijn. Stichting Leergeld wil graag helpen. Dus schroom niet en kom langs!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Beatles - All My Loving

Laden...

Laden

Laden…