VOORZITTER KBO SPRUNDEL TE GAST BIJ DE SENIOREN EXPRESS

Donderdagochtend 16 juni was Cees Evers, voorzitter van KBO Sprundel te gast bij de Senioren Express. Omdat KBO Sprundel binnenkort 70 jaar bestaat kwam Cees langs om over de afdeling Sprundel te praten. Buiten de normale dingen die KBO Sprundel doet, zoals kienen/bingo, fietsen en wandelen, heeft KBO Sprundel de sociale contacten- alsmede belangenbehartiging voor haar leden hoog in het vaandel staan. Zo zijn er in het verleden verschillende leden juridisch bijgestaan in een conflict met de verzekering en zijn er diverse leden geholpen met belastingaangifte, hulp bij het aanvragen van toeslagen of hulp bij de aanvraag voor een traplift.

Op 25 juni gaan om 11.00 uur de feestelijkheden vanwege het 70-jarig bestaan van start met een eucharistieviering met als voorganger de uit Sprundel afkomstige Kees Jongenelen die samen met Ria van Oorschot de mis zal voorgaan. In deze mis zijn het Schuttersgilde Sint Jan Baptist vertegenwoordigd en ook de fanfare zal zijn opwachting maken en natuurlijk zal het eigen ouderenkoor (Levensvreugd) van KBO Sprundel wat liedjes zingen. Is deze mis afgelopen, dan is er buiten een demonstratie vendelzwaaien. Daarna is er voor de aangemelde leden koffie of thee met gebak, over de verrassing die daarbij komt wilde Cees niets zeggen.

Van 13.30 uur tot 15.00 uur is er een receptie waar iedereen KBO Sprundel kan komen feliciteren. Tot slot zei Cees dat de leden van andere KBO verenigingen ook gast-lid kunnen worden en mee kunnen doen met de activiteiten van KBO Sprundel. Kortom ook KBO Sprundel doet zijn best, met hulp aan de leden en het houden van veel activiteiten, daar komt nog bij dat voorzitter Cees Evers een zeer gedreven en enthousiast verteller is.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…