Vrijwilligersavond gemeente Rucphen 2018

RUCPHEN – De gemeente Rucphen organiseert op donderdag 22 november de Vrijwilligersavond. Met deze vrijwilligersavond wil de gemeente haar waardering laten zien voor al het vrijwilligerswerk dat belangeloos wordt verricht. De avond is een samenwerking met URvoice en verschillende lokale organisaties en inwoners.

Programma
De genomineerden zijn welkom vanaf 19.00 uur. Het officiële gedeelte van het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Daarna is er feestelijk informeel samenzijn tot 22.30 uur. Het programma wordt afgewisseld met optredens van lokaal talent. Radio Rucphen FM zal de vrijwilligersavond live uitzenden.

Scholieren van het Munnikenheide College helpen mee
Het Munnikenheide zorgt voor een hapje bij ontvangst en helpen mee met de catering. Bovendien zijn er acht meiden van de sectie Welzijn die de dames verwennen met een manicure behandeling. De expositie in de burgerzaal en in de vitrine is ook helemaal verzorgd door de scholieren.

Nominaties (jeugd)vrijwilligersprijs
Tijdens deze avond zal de gemeente de cheque ter waarde van € 500,00 uitreiken aan één van de genomineerde vrijwilligersorganisaties. URvoice organiseert de jeugdprijs. De jeugdprijs is een geldbedrag van € 250,00.

Rotary Halderberge-Seppe vervult een wens
In de maand oktober staat een wensboom in de hal van het gemeentehuis. Hierin kunnen genomineerden of genomineerde organisaties een wens hangen. Een wens voor zichzelf of voor een ander. Zolang het maar ten goede komt aan het welzijn van inwoners van Gemeente Rucphen. Deze avond maakt de Rotary bekend wie de gelukkige winnaar is.

Het bericht Vrijwilligersavond gemeente Rucphen 2018 verscheen eerst op TV Krant West Brabant.

Source: TV Krant 2018

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…