VRIJWILLIGERSPRIJS GAAT NAAR WANDELCOÖRDINATOREN.

Wethouder Laura Matthijssen: “Wij ontvingen dit jaar maar liefst 21 nominaties. Stuk voor stuk prachtige initiatieven die allemaal bijdragen aan het welzijn van de inwoners van Gemeente Rucphen. Of het nu gaat om samen brengen, gezondheid, natuur, recreatie, sport of cultuur, jong of oud… iedere vrijwilliger draagt een steen(tje) bij. En wij hebben daar veel waardering voor.

(1/3)
De Wandelchallenge is gestart vanuit de Nationale Diabeteschallenge. Het Huis artsenteam Rucphen heeft dit voor Rucphen opgezet. Dit initiatief bleek een groot succes. Inmiddels wandelen elke week twee groepen. Naast beweging, draagt de Wandelchallenge ook bij aan sociale contacten en verbinding zoeken met lotgenoten. De wandelcoördinatoren begeleiden nu de wekelijkse groepen wandelaars. Informatie via telefoon 0165-342053. (2/3)
Dit jaar vervult Rotary Halderberge-Seppe de wens van de Mobiliteitsconsulenten. Meneer Jochems legt uit waarom: “Omdat iedereen het tegenwoordig maar normaal vindt, dat we overal kunnen komen waar we willen. Er blijken nog veel mensen te zijn, die problemen hebben om van A naar B te komen. Wij vinden het geweldig dat er vrijwilligers zijn, die zich belangeloos inzetten om deze mensen te helpen. Dit verdient extra aandacht.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…