VROUW VERMOEDELIJK VAN DE FIETS GESLAGEN.

Aan de Espenberg te Roosendaal is zondagmorgen vroeg een vrouw gewond geraakt. De politie zoekt getuigen en bewakingsbeelden. Een vrouw uit Roosendaal fietste tussen 2.45 en 3.15 uur op het fietspad langs de Espenberg. Plotseling werd ze vermoedelijk door een man van haar fiets getrokken. In ieder geval viel ze van haar fiets en raakte hierbij bewusteloos.

(1/3)
Toen ze bij bewustzijn kwam, werd de politie gewaarschuwd, welke een onderzoek startte. Agenten hebben in de omgeving een onderzoek ingesteld. Bij de zoektocht werd onder andere gebruik gemaakt van een politiehond. Ook is een sporenonderzoek ingesteld. De vrouw is voor behandeling van haar verwondingen naar de huisartsenpost gegaan. De politie weet op dit moment niet meer dan dat vermoedelijk sprake is van een onbekende man op een fiets, die wegreed richting de Dubbelberg. (2/3)
De politie is daarom dringend op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie of bewakingsbeelden? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2020255530.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…