WEEK VAN LEZEN EN SCHRIJVEN FEESTELIJK GEOPEND.

Gisteren werd in Nieuwe Nobelaer Bibliotheek de Week van Lezen en Schrijven geopend. Hilda Vliegenthart (directeur) en wethouder Frank Vrolijk waren bij dit feestelijke moment aanwezig en openden officieel de themaweek die als doel heeft bewustzijn te creëren en in actie te komen tegen laaggeletterdheid.

(1/3)
Met de opening van de minibieb vol jeugdboeken in onze grote bibliotheek door Fabian Lamers is de week van Lezen en Schrijven in Etten-Leur geopend! Lezen en schrijven is de poort naar de wereld. Voor kinderen die net leren lezen maar ook voor volwassenen. Vanuit de bibliotheek Nieuwe Nobelaer doen we er alles aan om voor iedereen die daar wat hulp bij nodig heeft die poort naar de wereld te openenen.
(2/3)
Ook de rest van de week is er genoeg te beleven, ontdekken en leren rondom laaggeletterdheid bij Nieuwe Nobelaer Bibliotheek. Zo kan iedereen die geïnteresseerd is woensdag van 11:00 – 12:00 uur in gesprek gaan met twee ervaringsdeskundigen die vertellen over wat (beter) Nederlands leren en schrijven hen heeft gebracht . en wordt op donderdag om 10:00 uur het App-café gelanceerd.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…