WEEKOVERZICHT POLITIETEAM MARKDAL.

Hierbij een greep uit onze bezigheden van de afgelopen week. 5 voertuigeigenaren werden deze week slachtoffer van diefstal. De buit varieerde van een navigatiesysteem tot gereedschap en kentekenplaten. We zien vaak dat kentekenplaten niet goed bevestigd zijn. Kijkt u ook eens bij uw eigen voertuig. Door een goede bevestiging kunt u wellicht voorkomen dat uw kenteken in verband wordt gebracht met ramkraken.
(1/3)
Belastingontduiking, tanken zonder te betalen of andere criminele activiteiten. 14 mensen zijn deze week aangehouden toen ze hadden getracht een winkel te verlaten zonder te betalen. Het hoogste geldbedrag was 164,23 euro en het laagste was 3,75 euro. Twee van de verdachten waren minderjarig. Bij de aanhouding en verdere procedure wordt rekening gehouden met hun leeftijd. Zoals altijd hebben we ons deze week veel bezig gehouden met het verkeer. (2/3)
Naast de afhandeling van verkeersongevallen, hebben we geconstateerd dat er mensen onder invloed waren van alcohol en drugs in het verkeer en hebben we een aantal personen gecontroleerd die niet in het bezit bleken te zijn van een rijbewijs. In 23 gevallen werd onze hulp ingeroepen bij mensen die verward gedrag vertoonden. In de meeste gevallen schakelen we de hulp in van GGZ. Zij nemen dan vaak de zorg over de betrokken persoon over.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…