WEES LIEF VOOR ELKAAR, OOK OP AFSTAND EN HOU VOL.

De vrijheid die we afgelopen zomer terugkregen, is alweer zo ver weg. Je kunt al weken niet lekker met elkaar afspreken, samen winkelen, wat drinken of eten. En het duurt nog even voort. Horecaondernemers en veel winkels moeten hun deuren gesloten houden. Dat geeft zorgen. Gelukkig zijn er regelingen vanuit de overheid om ondernemers financieel te steunen. Kinderen krijgen thuis onderwijs en veel mensen werken nu ook thuis. Dat is lang niet altijd even makkelijk. (1/3)
We begrijpen heel goed dat je je soms afvraagt waarom het allemaal nodig is en of het niet anders kan. Tegelijkertijd horen we allemaal wel ergens in onze omgeving iets over nieuwe besmettingen. Vanuit school, bij vrienden, op het werk, bij familie. Dan komt het dichtbij en is onze betrokkenheid groot. Je wilt voorkomen dat juist jouw vriend, vader, moeder, opa, oma, buurman of buurvrouw ernstig ziek wordt. We moeten dus wel volhouden, ook nu de vaccinaties begonnen zijn. (2/3)
Er is een tijdsplan opgesteld om iedereen die dat wil, uiterlijk in het derde kwartaal van dit jaar gevaccineerd te hebben.
Tot die tijd moeten we nog even volhouden en de maatregelen blijven volgen. Top dat jij daaraan meedoet. Wees lief voor elkaar, ook op afstand en hou vol!

Gemeentebestuur Rucphen.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…