WELKE WINKELS ZIJN NOG OPEN IN RUCPHEN.

Alle supermarkten – bakkers en slagers maar ook weekmarkt kraam voor levensmiddelen in Rucphen blijven de komende weken gewoon open. De drogisterijen en apotheken mogen de deuren openhouden. Dierenspeciaalzaken mogen de komende weken de deuren openhouden. Verkoop van kerstbomen- en bloemenverkoop buiten is wel toegestaan.
Het ophalen of versturen van pakketjes bij een pakketpunt blijft gewoon mogelijk.
(1/3)
Het ophalen of versturen van pakketjes bij een pakketpunt blijft gewoon mogelijk. Een kapotte fiets of een defecte koelkast? Geen nood. Locaties voor reparatie en onderhoud van consumentenartikelen en (motor)voertuigen blijven gewoon bereikbaar de komende periode. Bouwmarkten en doe-het-zelf winkels mogen openblijven voor het afhalen van bestellingen. Andere functies van een winkel mogen niet open.
(2/3)
De overheid heeft daarnaast nog een aantal andere winkels aangemerkt als essentieel die de komende weken open mogen blijven. Belangrijke voorbeelden zijn de tankstations, audiciens, opticiens, wasserijen en stomerijen. Hetzelfde geldt voor winkels voor zorg- en welzijnshulpmiddelen zoals Scootmobiel winkels in Rucphen. Verder mogen ook groothandels zoals de Hanos en Sligro de komende weken openblijven.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…