WERKEN VOOR EEN ANDER LEVERT RESULTAAT VOOR JEZELF.

Zie je studeren niet (meer) zitten? Toch wil je aan de bak. Maar zonder werkervaring is dat verdomd lastig. Of wil je toch studeren maar heb je geen idee wat? FIKS helpt je gaan van “geen-idee-wat-ik-wil” naar “shit-dit-vind-ik-chill”.
FIKS is een half jaar vol inspiratie, trainingen, workshops én werken voor een ander. Met actuele challenges van Bredase en Zundertse organisaties werk je naar een iets mooiere wereld. (1/3)
Van meer diversiteit op de voetbaltribunes tot aan een duurzame broodzak voor alle bakkers in Nederland. Uitdagingen die er toe doen, die jouw creativiteit vragen en die niet van de een op de andere dag opgelost zijn.
FIKS is voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Eind februari begint het volgende programma. Mocht je denken: dit is écht iets voor mij? En wil je meer weten? Dan kun je je aanmelden voor een van de onboarding sessies.
(2/3)
Daar leer je FIKS goed kennen en worden alle ins en outs van het programma verteld. Ook leer je gelijk andere deelnemers kennen. Wel zo leuk! Ga naar www.ikwilfiks.nl/aanmelden/ .
Voor meer informatie zie: website: www.ikwilfiks.nl/
FIKS is een project van gemeente Breda, gemeente Zundert, Starters4Communicaties en Surplus.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…