WERKZAAMHEDEN AAN N638 BEGINNEN OP 8 FEBRUARI.

De provincie Noord-Brabant en aannemer BAM geven de N638 tussen de rotonde randweg Zundert tot de aansluiting op de toekomstige omleiding een grote opknapbeurt. Dit doen ze om de weg veiliger te maken en de leefbaarheid in de omgeving te verbeteren. De werkzaamheden starten op 8 februari en duren tot medio oktober 2021.

(1/3)
Het gedeelte tussen het Moervenstraatje en de Schijfsebaan wordt als eerste aangepakt. Deze werkzaamheden duren 6 weken.
Tijdens de werkzaamheden is de N638 afgesloten voor doorgaand verkeer
Doorgaand en lokaalverkeer wordt omgeleid, via de N263 (Rijsbergen), de N394 en de A58. Lokaalverkeer wordt omgeleid via Sprundelsebaan (Klein Zundert). Alle omleidingen worden met gele borden aangeduid. (2/3)
Tijdens de afsluitingen blijft fietsverkeer tussen Zundert en Rucphen (en andersom) altijd mogelijk. De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd om de overlast voor omwonenden en bedrijven te beperken. Aanwonenden en aanliggende bedrijven blijven (met tijdelijke maatregelen) bereikbaar. Aanwonenden en aanliggende bedrijven blijven (met tijdelijke maatregelen) bereikbaar.
Info op www.brabant.nl/n638.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…