WIE VERTELT HET WARE VERHAAL VAN ROOSENDAAL.

Ook al is ons museum vanwege de aangescherpte coronamaatregelen voorlopig gesloten, dat wil niet zeggen dat wij stil zitten. We hebben een bijzondere erfgoedquiz op touw gezet waarmee u leuke prijzen kunt winnen. Kijk vanaf 29 oktober elke donderdagmiddag naar de quiz op onze Facebookpagina of onze website en laat een bericht achter met de naam van diegene die het juiste verhaal vertelt.

(1/3)
In de quiz Wie vertelt het ware verhaal van Roosendaal? Vertellen drie vrijwilligers uit ons museum een verhaal bij een object uit onze collectie. Er is maar één verhaal wat juist is, de andere twee zijn verzonnen. Aan u de taak om het ware verhaal te ontdekken. U kunt meespelen met de quiz en voor de winnaar is er een leuke prijs: 2 vrijkaarten voor ons museum. Hoe doet u mee?

(2/3)
De goede inzendingen maken elke week kans op de 2 vrijkaarten. De winnaar wordt in de eerstvolgende aflevering door presentator Jan-Hein Sloesen bekend gemaakt, gevolgd door een korte historische uitleg door conservator Janine Verster, stadshistoricus Joss Hopstaken, collectiebeheerder Astrid van der Linden of projectleider Laura Hondenbrink. info@tongerlohuys.nl

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Byrds - Fifth Dimension

Laden...

Laden

Laden…