Willebrordse wandelvierdaagse van 4 t/m 8 juni 2018

Ook in 2018 organiseert SKW St. Willebrord weer de Willebrordse Avond 4-daagse

Zoals elk jaar organiseert ook dit jaar het SKW St. Willebrord vanaf 4 juni t/m 8 juni de “Willebrordse Avond 4-daagse”. En het belooft ook dit jaar weer een mooi evenement te worden.

Kies vier van de vijf dagen en doe mee
Van maandag tot vrijdag kan iedereen die mee wil wandelen kiezen uit vier van de vijf dagen. Dus haal de wandelschoenen maar vast uit de kast en schrijf de datum op je kalender.

Start dagelijks om 19.00 uur
De start is dagelijks vanaf 19.00 uur bij het jongerencentrum van Gemeenschapshuis “De Lanteern” (Dorpsstraat 119 in Sint Willebrord).

Aanmelden
Inschrijving is mogelijk op maandag en dinsdag van 18:00 tot 19:00 uur. De inschrijfkosten voor alle vier de dagen bedragen € 3,00. De gemiddelde afstand is 5 km.

Voor alle deelnemers die de vier dagen helemaal uitlopen ligt een blinkende medaille te wachten. Een tip van de organisatie: neem bij warm weer ook een flesje water mee. De rest wordt door de organisatie, SKW St. Willebrord, verzorgd.

Dus maak je klaar voor één van de gezelligste en gezondste evenementen van het jaar: De Willebrordse Avond 4-daagse 2018.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…