ZOMERCOMPETITIE DE KETSERS 2020 RUCPHEN.

Wat een bewogen seizoen, ook voor jeu de boules club de Ketsers. Net nieuwe banen gekregen aan de Gebrande Hoefstraat, gaat Nederland op slot. Geen wedstrijden, geen ontspannen speeldagen, iedereen “” achter de geraniums “”. Normaal hebben we een zomercompetitie met zowel tete a tete en doubletten. We speelden nu slechts de tete a tete competitie met 3 poules.

(1/3)
De eerste twee van iedere poule werden ondergebracht in een kruis / halve finale in twee poules. De finale , 4 september is gespeeld door Toos Scheepers en Jos van Kalmthout. Deze keer niet in een set, maar in twee. De finale was bijzonder spannend en nadat ieder een set had gewonnen moest er toch een beslissing komen en werd er een verkorte set tot 7 punten gespeeld.

(2/3)
En het was me een potje spannend en de beslissing viel dan ook met de laatste boule. Bij een stand van 6 – 6 lag Jos met de laatste boule op uit. Toos haar laatste poging was om De boule van Jos weg te ketsen, maar helaas voor haar, haar laatste boule ging rakelings naast en Jo van Kalmthout is dus de winnaar 2020. Na de prijsuitreiking ging ieders zijns weegs. Het was een prachtige middag.

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…