ZONNEBLOEMKWARTET KERN ST. WILLEBRORD.

De Zonnebloemafdeling Zonnebloemkwartet is hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Door toenemende vraag naar activiteiten van de Zonnebloem én doordat de nadruk steeds meer op kleinschalige activiteiten komt te liggen, zijn er steeds meer vrijwilligers nodig. Zij zoeken mensen die het leuk vinden om met iemand met een lichamelijke beperking op pad te gaan. Of samen thuis gezellig van een kopje koffie te genieten.
(1/3)
Mensen met een lichamelijke beperking mooie momenten bezorgen. Dat is wat de Zonnebloemvrijwilligers doen. Ze gaan op bezoek en samen eropuit en organiseren vakanties en activiteiten. Zo wil mevr. Jansen graag naar buiten, naar het park. Helaas kan hij dat niet zonder hulp. Ook dhr. en mevr. Geluk willen graag naar een tuincentrum. De Zonnebloem maakt dit soort wensen mogelijk. Met de inzet van veel vrijwilligers.
(2/3)
Met het doen van iets heel kleins, kun je al veel voor een ander betekenen. Vrijwilligers werk bij de Zonnebloem is niet alleen leuk om te doen, maar het geeft ook een goed gevoel. Is je interesse voor de Zonnebloem gewekt en wil je meer weten? Neem dan contact op met Gerrit van Hoek 06-53311484. Op www.zonnebloem.nl kun je heel veel algemene informatie vinden.

Bron: Gerrit van Hoek. (3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…