10 JARIG HUURCONTRACT BIBLIOTHEEK KOUTERSHOF

Op 21 september hebben Roos Herman namens Bibliotheek West-Brabant en Anton Daamen namens Koutershof hun handtekening gezet onder een nieuw 10-jarig huurcontract voor de bibliotheek in Koutershof Rijsbergen. “De bibliotheek in Rijsbergen is één van de drukst bezochte bibliotheken in Brabant.

Naast het uitlenen van boeken is er op deze locatie genoeg ruimte om bewoners van gemeente Zundert te ondersteunen in hun ontwikkeling. We hebben iedereen, jong als oud, wat te bieden; activiteiten, cursussen, workshops e.d. Dit gefocust op leesbevordering, informeren, digitale geletterdheid en aanleren van basisvaardigen als lezen, schrijven, rekenen of omgaan met computer.” vertelde Roos Herman.

“Wij zijn blij dat we onze goede samenwerking met de Bibliotheek West-Brabant kunnen verlengen tot minimaal 1 juli 2034. “De bezoekers van de bibliotheek brengen levendigheid in onze locatie. Het zou mooi zijn als de bibliotheek meer onderdeel wordt van Koutershof. Daarnaast betekent deze samenwerking ook een financiële zekerheid op onze begroting”, zo verklaarde Anton Daamen namens Koutershof.
Rijsbergen digitaal

foto: Bibliotheek Koutershof Rijsbergen

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…