Medewerkers

Ria Nouws

Medewerker Senioren-Express

Ria is medewerker van de Senioren-Express.

Luc Zwegers

Programmamaker radio

Luc Zwegers gaat binnenkort het programma Kickin’ Country presenteren op de maandagavond tussen 19:00 en 21:00 uur.
Kickin’ Country is enkele jaren geleden ook al een tijdje bij ons op zender geweest.
Luc heeft zijn ervaring opgedaan bij Local FM (Etten-Leur) en Ons West-Brabant.
Zoals de naam Kickin’ Country al zegt is de inhoud hiervan country muziek.

Stephan Faas

Programmamaker radio

Programma inhoud van het programma GOUDZOEKERS.

De muziek komt uit de jaren 60 t/m 00, maar soms ook actuele muziek.
Is er een fantastische cover in 2023 van een hit uit de jaren 80, dan is dat voor ons aanleiding om ook die plaat te draaien.
Naast de bekende hits, kiezen we er ook voor om een track van een album te draaien dat niet in de hitlijsten was te horen.
Voor de interactie met de luisteraar spelen we een aantal radiospelletjes zoals Battle of the Decades, De Kluis en zijn er een aantal onderdelen die regelmatig langskomen zoals De plaat en zijn verhaal, In Memoriam en de Concertagenda.

Het programma heeft een eigen Facebook pagina waarmee we de luisteraars informeren en er ruimte is voor een spel.

Achtergrondinformatie.

Het was dé woensdagavond show bij Ons West Brabant, elke woensdagavond live van 19.00 – 21.00 uur.
Echter, met het samengaan van Ons West-Brabant met ZuidWest FM hebben we besloten om die overstap niet te maken omdat we niet dezelfde visie deelden over radio maken.
Stephan Faas is in de jaren 80 deejay geweest, op de KSE en in disco-bar het Koetshuis in Etten-Leur. Hij heeft een aantal jaren zijn eigen radioprogramma gehad bij Local FM in Etten-Leur.
Zijn kennis zit op de TOP 40 hits uit de jaren 60 t/m jaren 90.

Marijke Albers

Programmamaker radio

Ik ben Marijke Albers-Verhulst, 35 jaar, wonend in Oudenbosch en een radiomeisje in hart en nieren. Met mijn dertien jaar begon ik bij de lokale omroep Radio Halderberge wat later is opgegaan in Ons West Brabant. Ik heb in de loop der jaren diverse soorten programma’s gemaakt en ook reportages gemaakt en liveverslag mogen doen. Vanwege mijn vrijwilligerswerk bij de lokale omroep werd mijn studiekeuze ook Journalistiek en dan in de richting radio. En nu heb ik mijn plaats gevonden bij Radio Rucphen en kun je me iedere woensdagavond tussen 19:00 en 21:00 uur horen tijdens het programma Breek de Week!

René van Kalmthout

Programmamaker radio

info volgt

Marja Gijzen

Programmamaker radio.

TIJDCAPSULE

Tijdcapsule is een zondagochtendprogramma met muziek uit de vorige eeuw. De Tijdcapsule met mooie, heerlijke, knusse, romantische en af en toe pittige feel-goodmuziek is gevonden en kan worden ontcijferd onder het genot van een lekker kopje koffie met iets lekkers erbij. Heerlijke warme muziekklanken voor op de luie zondagochtend, waarbij de appeltaart wordt afgewisseld met een pittig broodje salami. Muziek uit de jaren 1900 tot 2000 waarbij herinneringen opgehaald kunnen worden over “vroeger”. Het maakt dan niet uit of “vroeger” voor de jongere generaties (de nu dertigers) of voor de oudere generaties (de nu 70-tigers) geldt. “Vroeger” met zijn herinneringen aan muziek bij bijvoorbeeld de eerste kus, de eerste Nokia ringtone, de autovakanties met caravan naar Zuid-Frankrijk, de snelle beat waarbij het gaspedaal iets dieper werd ingedrukt bij de eerste auto, het einde van de Tweede Wereldoorlog en nog veel meer.

Kortom:

Muziek van toen uit de vorige eeuw waarbij ieder van ons wel een moment kan herinneren van……. en dat U zelf kunt invullen…

De presentatie ligt in handen van Arie de Vormer en Marja Gijzen

Tijdcapsule wordt elke zondagmorgen uitgezonden op Radio Rucphen tussen 9.00 en 11.00 uur. Mocht u het gemist hebben of nog eens terug willen luisteren dan kan dat via onze website bij uitzending gemist: http://www.radiorucphen.nl/programma-gemist/

 

Jo Heeren-de Weert

Medewerker algemeen, Seniorenexpress

Huub de Mooij

Programmamaker radio.

Kaylan Brans

Technicus, programmamaker

Op vrijdag 8 april 2022 is een nieuw jongerenprogramma op Rucphen RTV gestart. Het programma wordt gemaakt door Kaylan Brans.

In het programma hoor je vooral de meest recente hits afgewisseld met muziek uit de jaren 80 en 90, samengesteld door Kaylan Brans.

Kaylan maakt al meer dan 6 jaar radio en is sinds 2019 actief als technicus bij Rucphen RTV. Met dit jongerenprogramma heeft hij het doel om jongeren te informeren over allerlei onderwerpen in combinatie met de muziek die bij jongeren op dit moment populair is.

Dus jongelui: gewoon luisteren m.i.v. vrijdagavond 8 april van 21:00 tot 23:00 op Rucphen RTV via 106.4 FM, rucphenrtv.nl, internet radio of via ons Tv-kanaal.

Jan Antens

Programmamaker radio, redacteur website, beheerder facebook, beheerder twitter.

GROOVIN’

 • Informatie over de eerstvolgende uitzending vind je op de homepage, bij de berichtgeving (rechts).
 • Als je een uitzending gemist hebt dan kun je deze tot een week na de uitzending terugluisteren via: http://www.radiorucphen.nl/programma-gemist/
  ————————————————————————————————————————————————————————————

Een muziekhistorisch radioprogramma, weer terug van weg geweest.

GROOVIN’ werd voor het eerst uitgezonden in de jaren tachtig van de vorige eeuw. Plaats van handeling was een eenvoudige, houten woonwagen van – toen nog – de Lokale Omroep Rucphen (L.O.R.) die zich op enkele meters afstand van de huidige locatie bevond. Een plek waar vóór 1931 de molen van molenaar Adrianus van de Reijt, grootvader van publicist en radiomaker Vic van de Reijt, te vinden was.

Er werden alleen vinylplaten gedraaid. Sindsdien is er veel veranderd, maar ook nu nog is een deel van de muziek in dit programma afkomstig van ouderwetse langspeelplaten.

De uitzendingen staan in het teken van de popgeschiedenis in de breedste zin van het woord. Vaak komt die muziek uit de jaren zestig, met muziek als sixties-beat, -soul of lounge. Dan weer zetten de jaren vijftig de toon. Elvis Presley is er een graag gehoorde gast. Ook is er regelmatig aandacht voor waar Elvis en consorten de mosterd haalden.

Soms graaft GROOVIN’ diep. We raken dan verzeild in de legendarische Sun-studio’s in Memphis, Tennessee. Of we passeren de ‘Crossroads’ en volgen de Mississippi-rivier stroomafwaarts om daar aan de hand van authentieke, zwarte (rhythm &) blues- en jazzopnamen op zoek te gaan naar de wortels van de rock-‘n-roll.

Naast deze stijlen is er ook ruimte voor genres als country, folk en bluegrass, met tokkelende troubadours, sympathieke singer-songwriters en Vlaamse volkszangers. Bij tijd en wijle valt er te genieten van Nederlandse kleinkunst en Franse chansons (Piaf, Brel).

Tussen de nummers verschaft uw presentator informatie over de (meestal rond een thema of actueel onderwerp geselecteerde) muziek. Wetenswaardigheden of smeuïge anekdotes over de uitvoerende artiesten – of hun macabere doodsoorzaak – worden de luisteraar daarbij niet onthouden.

In dit steeds verwarrender, vluchtiger en overvloedige tijdsgewricht, waarin je tussen het donkere oerbos soms de bomen niet meer ziet, wijst GROOVIN’ je de weg terug. Niet zelden leidt die weg tot in de “middeleeuwse jaren” vijftig. Soms zelfs tot de prehistorische pionierstijd van de jaren twintig en dertig.

Samenstelling en presentatie:
Jan Antens

Wanneer?
Elke zondagmorgen tussen 11.03 en 12.00 uur.

Heb je een aflevering gemist?
Geen nood, ga naar >>> Programma Gemist <<< en klik vervolgens op ‘11.00 uur’ (‘Grooving’). Skip het nieuws en de reclame en je kunt de laatste aflevering van GROOVIN’ alsnog beluisteren.

To relisten / Terugluisteren
>>> http://www.radiorucphen.nl/programma-gemist/, select ‘Grooving’, click ‘11.00 uur’ and PLAY.

Oudere uitzendingen terugluisteren
Oudere uitzendingen kun je terugluisteren via:
>>> https://bredanu.nl/radio/radio-gemist/ (kies woensdag, Groovin’, 21.00 uur)

Facebookpagina
>>> Groovin’ 

Like deze pagina en je blijft via Facebook op de hoogte van de wekelijkse uitzendingen en thema’s.

Instagram
>>> groovin_radiorucphen.nl

Volg GROOVIN’ ook op Twitter
>>> https://twitter.com/GroovinJohn

Andere zenders:
Groovin’ is een programma van Radio Rucphen FM. Je kunt het op maandagavond tussen 20.00 en 21.00 uur ook beluisteren via de livestream van SLOS Radio, de lokale omroep van Steenbergen. Woensdag hoor je Groovin’ tussen 21.00 en 22.00 uur op Bredanu.nl, behalve als NAC die avond voetbalt.

40UP Radio
Of beluister de uitzending >>> ‘Amateur Hour’, nr. 33 op 40UP Radio

Reageren?
e-mail naar: janantens@radiorucphen.nl

Peter van Nijnatten

Programmamaker radio.

PETER’S MUSIC BOX

Het programma “Peters Musicbox”  was al sinds 2001 op de zaterdagavond te beluisteren, maar het programma is verhuisd naar de vrijdagavond van 20.00 tot 22 uur en is een uitstekend muzikale start van het weekend.
Kenmerkend voor Peter’s programma is de voorkeur voor de minder bekende hits. Hits die je tegenwoordig op de nationale zenders niet meer hoort maar bij Peter nog steeds te beluisteren zijn. En dat alles onder het motto: veel platen , weinig praten.
In het programma zitten twee items:
De top 10 uit een grijs hitverleden, Peter vertelt ons welke platen er op een bepaalde datum in de top 10 stonden. De top 3 hieruit wordt non-stop gedraaid.
De mini special van een groep of artiest: hiervan worden 3 platen in chronologische volgorde gedraaid.

Peter’s Music Box is elke vrijdagavond te beluisteren tussen 20.00 en 22.00 uur.

e-mail: petervannijnatten@radiorucphen.nl

Leo Valentijn

Programmamaker radio, medewerker Senioren-Express, techniek apparatuur.

ZATERDAGAVOND EXPRESS

Leo Valentijn is een oude rot in het radiovak. We kennen Leo wellicht ook onder de naam de Zwerver.
Veelal zijn het luisteraars van boven de 40 jaar die dit programma het meest waarderen.
Alhoewel tijdens het programma zelf geen verzoekjes aangevraagd kunnen worden, worden er wel degelijk platen gedraaid die de luisteraar wil horen. Vaak gebeurt het dat iemand in de week tegen Leo zegt: kun je die plaat nog eens draaien.
Hieraan geeft Leo dan graag gehoor.

Het Programma is sinds begin 2000 in de lucht. Vooraf zijn met de programmaleiding van Rucphen FM goede afspraken gemaakt. Gezien de piratenachtergrond van Leo bestond de angst dat alleen piratenmuziek gedraaid zou worden. Dat is niet het geval…alhoewel ..elk half uur is er een echte piratenplaat.

De muziek van Leo is veelomvattend maar toch met een voorkeur voor muziek uit de oude doos.
De Zaterdagavond Express is iedere zaterdagavond te beluisteren van 20.00 tot 22.00 uur.

Presentatie Leo Valentijn

e-mail: leovalentijn@radiorucphen.nl

Jan Schouw

Programmamaker radio.

HOLLANDS GOUD

Elke dinsdagmorgen tussen 10 en 11 uur is er het radioprogramma “Hollands Goud”. Hierin hoor je alleen Nederlandstalige muziek, voornamelijk uit de jaren zestig maar af en toe ook uit de jaren zeventig. Rond 10.25 uur is er een DRIE IN 1. Dit zijn drie nummers van dezelfde artiest of band met een uitgebreide biografie.

Rond 10.45 uur draaien we een INSTRUMENTALE plaat van Nederlandse bodem.

Samenstelling en presentatie: Jan Schouw

Jan de Rooij

Programmamaker radio.

RACE DOOR DE TIJD

“Jouw dinsdagavond klinkt als nooit tevoren. Jan de Rooij laat je twee uur lang genieten met “Een race door de tijd”. U hoort de mooiste hits uit het verleden; vooral muziek uit de jaren zestig. Verder is er in het eerste uur de regio-info, nieuwe releases, interviews met artiesten en gasten in de studio. Vaste items die telkens terugkeren zijn vanaf 2018:

 • kraakplaat van de week;
 • het duet van de week;
 • de Roy Orbison van de week;
 • de instrumentale van de week.

In het tweede uur is er veel aandacht voor muziek uit de jaren 60 en 70 en 80 met de Roy Orbison-plaat van de week; de Rode Draad van de week; de Nederlandstalige van de week en nog veel meer. “Een race door de tijd” is iedere dinsdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur te beluisteren. Heeft u informatie voor dit programma dan kunt u deze sturen naar janderooij@radiorucphen.nl

 

Jan de Rooij is ook de beluisteren iedere vrijdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur met zijn populaire programma ”De Muziek Carrousel”.  Jan de Rooij draait dan twee uurtjes muziek op aanvraag vrienden en kennissen of een bedrijf winkel of instelling. U kunt voor “De Muziek Carrousel” twee uurtjes muziek aanvragen bij janderooij@radiorucphen.nl

 

Edwin Verstraten

Programmamaker radio, locatie verslaggever.

HET WEEKEND UIT

‘Het Weekend Uit’ is een programma met informatie en muziek. Het wordt uitgezonden op Radio Rucphen op zondagavond tussen 6 en 9 uur, met hoofdzakelijk muziek uit de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw.

In het eerste uur hebben we aandacht voor de sportuitslagen van wedstrijden uit het weekend van verenigingen of personen uit de gemeente Rucphen.

In het 2e uur hebben we rond half 8 de 12 inch van de week. Dit zijn lange versies van singles die voornamelijk in de jaren 80 gemaakt werden.

Verder ook lokaal nieuws door heel de uitzending heen.

Presentatie: Edwin Verstraten

Arie de Vormer

Programmamaker radio.

ZONDAGMIDDAG MATINEE ARIE DE V. en de TIJDCAPSULE

 

Arie de Vormer of Arie de V.

Wonend in Breda geboren in Dordrecht.
Ik heb 14 jaar bij Stads Radio Breda gewerkt.
Daarna 4 jaar bij Radio Rucphen FM.
Daarna 10 jaar bij Radio Suc6fm.
En vanaf maart 2014 weer terug bij Radio Rucphen FM en daar ben ik blij mee.
Ik heb een programma op de zondagmiddag van 12:00 t/m 16:00 uur.
Dat programma heet Zondagmiddag Matinee met Arie de V.
Daarin goeie gouwe ouwe en de allernieuwste Hollandse releases.
Vaste items zijn de 3 in 1 drie platen van 1 artiest of groep die kan gekozen zijn door een luisteraar.
De One hit wonders uit Amerika 1964 en zo elk jaar verder.
De verjaardagen van artiesten en daar dan een nummer van draaien.
1 x in de maand een gesprek met Bianca de Boer over het lot van de paarden in het buitenland.
Verder alles wat voor de hand komt maar vooral goeie muziek.

Daarnaast presenteert Arie het programma Tijdcapsule (met Marja Gijzen) op zondagmorgen.

 

 

Ad Nouws

Medewerker Senioren-Express.

Kees de Jong

Medewerker algemeen.

Dit programma is medio 2021 gestopt.

INTERMEZZO LOKAAL

INTERMEZZO LOKAAL is een programma voor de liefhebbers van de blaasmuziek, met name de blaas- en volksmuziek uit Tsjechië, Duitsland, Oostenrijk en het Sloveense Oberkrain en niet de vergeten de blaasmuziek van de talloze Nederlandse orkesten. Ook de orkesten uit België, Zwitserland en Slowakije komen aan bod.
Het programma besteedt ook aandacht aan harmonie- en fanfaremuziek, bij voorkeur uit de eigen gemeente.
Het programma wordt sinds medio 2001 samengesteld en gepresenteerd door Kees de Jong en is sinds 6 april 2005 te beluisteren op de woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur (om de twee weken, de oneven weken).
Techniek is sinds oktober 2018 in handen van Ton van Nispen.
In het programma worden ook regelmatig gasten uitgenodigd. Gasten hoeven niet op een uitnodiging te wachten. Ze kunnen ook zelf contact opnemen als ze iets te vertellen hebben of hun evenement willen promoten. Diverse gasten van in en buiten de gemeente maakten de afgelopen jaren al hun opwachting, zelfs van buiten de landsgrenzen.

U kunt het programma bereiken door een briefje te sturen naar Radio Rucphen FM, Postbus 55, 4715 ZH Rucphen o.v.v. Intermezzo Lokaal.
U kunt ook mailen naar keesdejong@radiorucphen.nl of bellen naar 0165-342480 (tijdens de uitzending).

Speciaal voor de liefhebbers van de blaasmuziek, die graag eens zo´n concert of festival willen bezoeken, is er een agenda van de diverse evenementen en festivals, die er in de komende tijd worden georganiseerd. Daarop staan niet alleen concerten, evenementen en festival uit de eigen regio, maar ook die wat verder weg plaatsvinden, zoals bijvoorbeeld in Oost-Brabant of Noord-Limburg. De agenda wordt uiteraard steeds bijgewerkt.

Ria de Schutter

Webredacteur, voormalig radiomaker

Dit programma is in 2022 gestopt.

KOFFIEPAUZE MET RIA

Het programma ‘Koffiepauze met Ria’ werd gemaakt door Ria de Schutter. Het was iedere woensdagmorgen te beluisteren tussen 9.00 en 11.00 uur en het muzikale aanbod daarin was gevarieerd. Nederlandstalig en plaatselijk talent werd afgewisseld met Frans-, Duits-, en Engelstalige muziek en ook Vlaamse muziek kwam aan bod.

Ria heeft haar radiowerkzaamheden in 2022 gestaakt en is nu nog voor Rucphen RTV actief als webredacteur.

Zij is bereikbaar via het e-mailadres:
>>> riadeschutter@radiorucphen.nl

Ad van Loon

Programmamaker radio.

COULEUR LOCALE

 

Elke zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur hoor je op Radio Rucphen het programma Couleur Locale. In dit programma aandacht voor nieuws uit de gemeente Rucphen. Met elke week een sportgast uit de gemeente Rucphen. In het voetbalseizoen veel aandacht voor de prestaties van de gemeentelijke voetbalverenigingen Rood Wit, Schijf, Sprundel, RSV en DIOZ met spelers, trainers en andere medewerkers van de vereniging. De sportgast doet elke week een voorspelling van elf  voetbalwedstrijden van het komende weekend. In het wielerseizoen zijn er ook analyses van grote wielerwedstrijden en wielerrondes zoals de Tour de France, Giro D’Italia en de Vuelta met analyses van Rini Wagtmans of Bobbie Traksel. Ook is er aandacht voor evenementen, culturele onderwerpen en mensen en verenigingen en organisaties die in het nieuws zijn.

Het programma wordt gepresenteerd door Edwin Verstraten en Ad van Loon.

e-mail: advanloon@radiorucphen.nl

SYMFO EXPERIENCE

Elke zondagavond van 21.00 tot 23.00 uur presenteert Ad van Loon The Symfo Experience, een programma met symfonische en classic rock van de afgelopen 50 jaar. Met zowel aandacht voor de rockgroepen uit deze muziekstroming uit de jaren 60, 70, 80 en 90 als nieuwe rockgroepen. In het eerste uur aandacht voor Symfonieuws en in het tweede uur De Concertagenda met daarin een overzicht van de optredens van groepen op de Nederlandse en Belgische podia voor de komende maand.

 

Suggesties en opmerkingen zijn welkom op e-mail advanloon@radiorucphen.nl .

De playlist ook te raadplegen op de facebookpagina van The Symfo Experience. https://www.facebook.com/pages/Symfo-Experience/1515981278653072?fref=ts

 

ROOTS

Het programma Roots is een muziekprogramma met elke week muziek en nieuws van een peildatum uit de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw. In een grijs verleden kende het programma maar liefst 500 afleveringen, die werden gepresenteerd en samengesteld door Ad van Loon. Op veler verzoek keert het programma nu terug op Radio Rucphen en wel op de donderdagavond van 21.00 tot 22.00 uur. De presentatie is nog steeds in handen van Ad van Loon. Voor nostalgie en jeugdsentiment stem je af op Roots.

 

Frans Vergouwen

Programmamaker radio.

MUZIEKPARADIJS

Muziekparadijs kunt U op alle werkdagen in de week beluisteren. Van maandag tot en met vrijdag brengt Frans Vergouwen tussen 11 en 12 uur een leuk muzikaal programma afgewisseld met gezellig gebabbel.

De muziekkeuze is conform de huisstijl van Rucphen FM. Weliswaar een beetje aangepast want de luisteraar bepaalt mede de te draaien platen.

Verzoekjes aanvragen kan via een e-mail naar fransvergouwen@radiorucphen.nl

Hou er a.u.b. wel rekening mee dat het enkele dagen tot 1 week kan duren voordat de plaat gedraaid wordt.

 

Frans heeft maar één echte hobby en dat is muziek. Radiowerk doet hij al vele jaren met veel plezier. Bij diverse radiostations was hij werkzaam. Vooral in België was Frans actief. Toen Radio EVRO de programmering helemaal ging veranderen was het voor Frans een logische zaak om over te stappen naar Radio Rucphen FM. Vanaf 1999 kan Frans bij Radio Rucphen FM zijn ei helemaal kwijt.

 

Tot slot is het interessant te vermelden dat Frans trompet speelt in (naar eigen zeggen) de leukste dweilband van Roosendaal: “We Douwe Dur”.

Richard Pertijs

Programmamaker radio, cameraman en filmeditor.

HET ZATERDAGOCHTENDGEVOEL

 

Het “Zaterdagochtendgevoel” is een vrolijk ‘feelgood’-zaterdagochtendprogramma tussen 9.00 en 12.00 uur om je weekend goed mee te beginnen. Met daarin de lekkerste muziek vanaf de jaren 60 tot de nieuwste Nederlandstalige hits van dit moment.

Tussendoor wordt het lokale nieuws behandeld. Er zijn diverse rubrieken waaronder leuke moppen en de laatste nieuwe single releases. Ook is er ruimte voor een live interview met bv. artiesten, mensen uit het verenigingsleven e.d. Richard gaat ook proberen Oma Jaspers terug op de radio te halen want er gaan geruchten dat Oma Jaspers nog steeds met haar race-rollator de Rucphense bossen onveilig maakt.

De eerste uitzending is gepland op 24 augustus 2019.

 • Presentatie : Richard Pertijs
 • Techniek     : Kaylan Brans

Mis het niet. Veel luisterplezier.

e-mail: richardpertijs@radiorucphen.nl

 

Ton van Nispen

Medewerker tv en tv krant, technicus radio, beveiliging.

Jack van Oers

Bestuurslid, programmamaker radio, tv en radio programmering, software.

VROEGER WAS ALLES BETER

De eerste aflevering van “Vroeger Was Alles Beter” ging in april 1998 de lucht in. De muziek die presentator Jack van Oers ten gehore brengt is rock ’n roll in al zijn facetten. Vanaf het ontstaan van de rock ’n roll rond 1955 tot en met de dag van vandaag. Ook in de rock ’n roll bestaan diversen stromingen. Wij geven een aantal voorbeelden:

 • black rock ’n roll (Chuck Berry, Bo Diddley, Little Richard, Fats Domino)
 • doowop (Coasters, Dion & the Belmonts)
 • country rock (Everly Brothers)
 • indorock (Tielman Brothers, Black Dynamites, Young Savages)
 • highschool rock (Ricky Nelson, Fabian, Bobby Vee)
 • surf-rock (Trashmen, Jan & Dean)
 • instrumentale rock (Ventures, Shadows, Johnny & the Hurricanes, Duane Eddy)
 • twist (Chubby Checker)
 • rockabilly (Elvis Presley, Buddy Holly, Carl Perkins, Eddie Cochran, Johnny Burnette Trio)

Deze rock ’n roll stromingen komen allemaal aan bod. Net als de muziek van de rock ’n roll revival van de jaren 70 en 80. Tevens is er aandacht voor de hedendaagse rock ’n roll scene. Dat alles wordt omlijst door informatie over van alles wat met de artiest of de plaat te maken heeft.

Meer informatie over dit programma (inclusief de playlisten) is te vinden op de website van het programma http://rock-roll.nl
Verzoekjes, suggesties, opmerkingen: U kunt Jack van Oers bereiken via jackvanoers@radiorucphen.nl

Laden...

Laden

Laden…