3 APRIL RUN FOR KIKA MARATHON.

Op 3 april staan ruim 100 KiKa-lopers aan de start van de eerste editie Run for KiKa Marathon Veluwe. Vanuit het Nederlands Openluchtmuseum gaan de deelnemers de sportieve uitdaging aan om een halve of hele marathon te lopen door de prachtige natuur op de Veluwe. Hun doel? Naast de sportieve uitdaging zoveel mogelijk geld ophalen voor meer onderzoek naar kinderkanker.

Dankzij de inzet, sportiviteit, enthousiasme en vooral motivatie van de KiKa-lopers staat de sponsorteller van Run for KiKa Marathon Veluwe inmiddels op meer dan € 162.000,-. ‘Een waanzinnig bedrag!’, aldus organisator Daphne Dopheide. ‘Samen helpen we kinderkanker de wereld uit’.

Wil jij je ook inzetten voor dit prachtige doel? Dit jaar staan er nog tien andere marathons op het programma, waarbij marathon-liefhebbers kunnen lopen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). De marathon op de Veluwe is de aftrap van 2022 waarna Ibiza (9 april) en Boston (18 april) snel volgen. Halverwege juni staan we aan de start van de unieke Big Five Marathon in Zuid-Afrika. In het najaar starten we met de Iceland Volcano Marathon gevolgd door meerdere indrukwekkende stadsmarathons. Maar nu eerst op naar de Veluwe!

Voor doneren, meer informatie en inschrijving kijk je op website: https://www.runforkikamarathon.nl/

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Next on air:

Laden...

Laden

Laden…