3 DODEN – 3 GEWONDEN NA AANRIJDING SPOOKRIJDER A16

Op de A16 bij Prinsenbeek zijn zondagavond 15 januari drie mensen om het leven gekomen bij een aanrijding waarbij een spookrijder betrokken was. Dat meldde de politie vlak na middernacht. Ook zijn drie mensen gewond geraakt.

De aanrijding vond plaats op een afrit van de A16 bij Prinsenbeek. Een auto botste daar op een automobilist die tegen het verkeer inreed. De mensen die om het leven kwamen, komen uit beide auto’s. Hulpverleners hebben nog geprobeerd om slachtoffers te reanimeren.

Volgens de politie zijn ook drie inzittenden gewond geraakt. Zij zijn naar een ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk hoe ernstig hun verwondingen zijn. Volgens de politie worden er verklaringen afgenomen van de betrokkenen zodra dat mogelijk is. Ook een hond is bij de aanrijding omgekomen.

Brandweer en ambulances kwamen naar de plek van het ongeluk, evenals de politie. De regionale politie werd ondersteund door de landelijke eenheid. Twee helikopters landden op de snelweg voor extra medische hulp. De A16 was in zuidelijke richting tot maandagochtend zes uur afgesloten voor verkeer.

Bron: Omroep Brabant

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…