VOORLOPIGE AANSLAG BELASTINGDIENST.

In december en januari ontvangen ruim 535.000 Brabanders hun voorlopige aanslag 2021 van de Belastingdienst. Het is belangrijk om uw voorlopige aanslag altijd goed te controleren en de gegevens zo nodig aan te passen. Bijvoorbeeld omdat uw verwachte inkomen over 2021 te hoog of te laag is ingeschat. Zo voorkomt u dat u te veel ontvangt en achteraf moet bijbetalen.

(1/3)
In december en januari ontvangen ruim 4,2 miljoen mensen hun voorlopige aanslag van de Belastingdienst. Ook 535.000 particulieren en ondernemers in Noord-Brabant ontvangen van ons een aanslag”, zegt Heleen Bisschoff-Moonen, als ketenmanager Inkomensheffingen verantwoordelijk voor de voorlopige aangifte bij de Belastingdienst. We maken een zo goed mogelijke schatting, maar kunnen niet alles weten.
(2/3)
Door de coronacrisis is het een bijzondere tijd. Veel mensen hebben te maken met de gevolgen. Misschien ook u. Controleer dan uw voorlopige aanslag 2021 extra goed. Is het te betalen of te ontvangen bedrag op de aanslag niet juist, bijvoorbeeld omdat u minder inkomsten heeft? Pas dan uw voorlopige aanslag 2021 aan via het wijzigingsformulier op Mijn Belastingdienst. Als alles klopt, dan hoeft u natuurlijk niets te wijzigen.
(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…