70 JAAR KBO ST. JAN TE SPRUNDEL

Dit jaar bestaat KBO Sprundel 70 jaar. Het bestuur laat dit jubileum niet ongemerkt voorbij gaan. Op zaterdag 25 juni zal dit jubileum worden gevierd. Alle leden zijn van harte welkom. Leden worden verzocht zich van tevoren op te geven via de opgavestrook die in de Nieuwsbrief van de KBO staat of via een email naar secretariaat@kbo-sprundel.nl.

Het jubileum start met een H. Mis in de kapel van dorpshuis De Trapkes om 11.00 uur. Voorgangers zijn oud Sprundelaar Kees Jongeneelen en Ria van Oorschot. Ook het Schuttersgilde “St. Jan Baptist”en Fanfare “Door Het Volk voor het Volk” zullen de H. Mis opluisteren. Na de mis is er op het Kloosterplein een demonstratie ‘vaandelzwaaien’. Hierna worden de leden getrakteerd op koffie of thee met iets lekkers. Van 13.30 uur tot 15.00 uur vindt er in de spiegelzaal en de foyer van De Trapkes de receptie ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan plaats, waarvoor leden ook van harte welkom zijn en waarvoor ook zusterverenigingen en Sprundelse verenigingen zullen worden uitgenodigd.

Alle leden krijgen op deze dag ook het jubileumboekje uitgereikt wat mede dankzij de ondersteuning van Wim Vergouwen van de Heemkundekring Onder Baronie en Markiezaat tot stand is gekomen. KBO Sprundel rekent er op vele leden te mogen begroeten op dit jubileum.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…