80E JAARBOEK VAN DE GHULDEN ROOS.

Omdat in het afgelopen jaar verre landen niet of nauwelijks te bezoeken waren, trokken veel mensen er op uit in eigen land en streek. En dan blijkt vaak dat in de spreekwoordelijke achtertuin nog veel fraais te ontdekken valt. Tot die constatering kunt u ook komen bij het opslaan van Jaarboek 80 van De Ghulden Roos. Op zondagmiddag 13 december om 14.30 uur wordt dit jaarboek op digitale wijze gepresenteerd.
(1/3)
Een overzicht van de inhoud van het jaarboek krijgt u een korte lezing over de veelzijdige kunstenaar Joan Collette door Janine Verster. Zij zal aan de hand van de foto’s gemaakt door Bea Hoeks-de Laat het werk van Collette tonen en in perspectief plaatsen. Met name in de jaren twintig en dertig werkte Collette in diverse kerken, kapellen en kloosters in West-Brabant. De kerk van Hoeven staat centraal in het verhaal.
(2/3)
Een eerste exemplaar van het jaarboek zal, op anderhalve meter afstand, overhandigd worden aan de voorzitter van de Stichting Carnaval Roosendaal, Jacqo van Gastel, naar aanleiding van het fotoartikel ‘Kiendermiddag’ van 1967 door de lens van Rees Diepen. U kunt zich aanmelden voor de presentatie via info@tongerlohuys.nl

(3/3)
Bron: TV Krant feed

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…