GERRIT VAN HOEK OP BEZOEK BIJ DE SENIORENEXPRESS

Donderdagochtend 10 november was Gerrit van Hoek te gast in de studio. Gerrit is een man die men in Rucphen wel kent, onder andere van de Brandweer, de Buurtpreventie en van de Zonnebloemkern Rucphen. In deze hoedanigheid kwam hij vertellen over de najaarsbingo die op zondagmiddag 13 november van half 2 tot 5 uur in het Trefpunt wordt gehouden.

Enthousiast vertelde hij dat er vele mooie prijzen waren waarvan een groot gedeelte als sponsoring beschikbaar was gesteld door de plaatselijke middenstand. Iedereen is daar van harte welkom, de toegang is gratis en alleen voor de bingokaarten moet men een klein bedrag betalen. De totale opbrengst van deze middag komt ten goede aan de Zonnebloem Rucphen.

Ook vertelde Gerrit het een en ander over de buurtpreventie die een beetje de oren en de ogen zijn van de gemeente en van de politie. Deze mensen staan ook voor een beetje veiligheid van de samenleving. Ook het geven van tips om bankpasfraude te voorkomen: geef nooit je bankpas aan de deur met iemand mee. Als tip wanneer je ’s avonds niet thuis bent: Laat altijd een lampje aan.

Verder had Gerrit nog meer interessante tips te vertellen, te veel om op te noemen.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

zaterdag 21 september 2024

Last on air:
04:47 J-Jingle with Sweeper kort de nacht door (00:03)
04:47 Olivia Newton John with Xanadu (03:24)
04:50 Helemaal Hollands with Ik Moet Naar Huis Toe Gaan (02:41)

Now on air:

Henk Westbroek with Waar Ze Loopt Te Wandelen

Next on air:
04:57 Four Tops with If I Were A Carpenter (02:45)
05:00 Gert Timmerman with Brandend Zand (03:22)
05:03 Henk Stelte with Zie Je Ze Dansen (03:21)

Laden...

Laden

Laden…