AANVRAAG LINTJE INDIENEN VOOR 1 JULI 2024

Ter gelegenheid van Koningsdag krijgt een aantal Nederlanders een koninklijke onderscheiding. Verenigingen, instellingen en maatschappelijke organisaties kunnen een verzoek aan de burgemeester doen om iemand voor te dragen die, volgens hen, een onderscheiding verdient. Om iemand via de site voor te dragen, gaat u naar de startpagina van: www.lintjes.nl Klik op de link: voordragen.

Klik vervolgens op de link: Iemand voordragen voor een Koninklijke onderscheiding. Lees de tekst en klik op de link: Verzoek om iemand voor te dragen voor een lintje. Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Klik op de knop Aanvraag verzenden. Het door u ingevulde formulier wordt naar de behandelend ambtenaar van de gemeente Rucphen gestuurd. Deze neemt hierna contact met u op.

Aanvragen voor een onderscheiding ter gelegenheid van Koningsdag 2025 kunnen tot uiterlijk 1 juli a.s. worden ingediend. Voordat u een aanvraag indient, adviseren wij u contact op te nemen met Jack van Oers (0165 349660) of Corintha Maas (0165 349659) van team communicatie. Zij kunnen u vertellen waar u op moet letten en waaraan een aanvraag moet voldoen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…