AFSCHEID GEMEENTESECRETARIS SANDOR MICHIELSE

Na bijna 4 jaar voor de gemeente Rucphen te hebben gewerkt, gaat Sandor Michielse een nieuwe uitdaging aan. Hij gaat per 1 juli werken voor de provincie Zuid-Holland. Sandor Michielse werkt sinds 2019 bij gemeente Rucphen waar hij de functie van gemeentesecretaris/algemeen directeur vervult. Hij is daarmee 1e adviseur voor het college van burgemeester en wethouders en werkgever alle medewerkers.

Michielse heeft een fijne tijd bij gemeente Rucphen gehad. “Ik heb het nog steeds goed naar mijn zin in Rucphen. Een prettige gemeente én organisatie waarin iedereen benaderbaar is en waar gemeenteraad, college, organisatie en ondernemingsraad goed met elkaar optrekken. Maar er kwam een kans voorbij die ik niet wilde laten lopen. Een rol op het snijvlak van het bestuur, directie en organisatie”.

“Voor mij een mooie nieuwe uitdaging in mijn eigen provincie. In een periode waarin bij provincies heel veel samenkomt.” De burgemeester en wethouders van de gemeente Rucphen bedanken Sandor Michielse voor al zijn inspanningen voor de gemeente Rucphen en wensen hem heel veel succes. De procedure om een geschikte vervanger te zoeken is inmiddels gestart.

Het college met Sandor Michielse 1e man links.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…