AFSLUITING AFVALPROJECT RUCPHEN SCHOON 2023

Wethouder Martijn Gijzen van de Gemeente Rucphen heeft vrijdag 29 september het ‘afvalstokje’ doorgegeven aan wethouder Ger de Weert van de Gemeente Etten-Leur. Hiermee is het Afvalproject Rucphen Schoon 2023 afgesloten en start het Afvalproject op het Munnikenheide College in Etten-Leur. Leerlingen van het Munnikenheide College uit Rucphen hebben het Afvalproject al afgerond.

“Het probleem met zwerfafval houdt niet op bij gemeentegrenzen dus de oplossing gaat ook over die grenzen heen,” vertelt wethouder Gijzen. “Het is mooi dat we via onze jeugd en het afvalproject de handen ineenslaan.” Aansluitend ondertekenden wethouder Ger de Weert en Wilma Scholtens, algemeen directrice van het Munnikenheide College, het convenant ‘Altijd Schoon naar school’.

Hiermee is de deelname aan afvalproject ‘Afval is grondstof en geen zwerfafval’ bezegeld. Ronald Reinhoudt en Jolanda Jochems van Rucphen Schoon ontwikkelden samen met directies van de scholen in de gemeente Rucphen het scholenproject. Dit project omvat een leerlijn voor groepen 1 t/m 8 van het primair onderwijs en de leerjaren 1 t/m 3 voor het voortgezet onderwijs.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Vaya Con Dios - Nah Neh Nah

Laden...

Laden

Laden…