ALPECIN NIEUWE PARTNER VAN DE ZLM TOUR

Alpecin heeft zich voor de komende twee jaar verbonden als partner aan de ZLM Tour. Deze samenwerking is een aanwinst voor de grootste meerdaagse koers van Nederland en biedt Alpecin een kans om haar merk verder te versterken binnen de wielergemeenschap. Alpecin zal tijdens de hele koers zichtbaar zijn, vooral tijdens de tijdrit met een bijzondere ‘hotseat’ voor de snelste renners.

Rens Kamphuis, namens Libéma Profcycling, zegt: “Het is een mooie stap dat een bekende wielersponsor als Alpecin vertrouwen uitspreekt in de ZLM Tour. Dit geeft een extra zetje om de belofte van grootste rittenkoers van Nederland verder waar te maken. Naast Alpecin zijn ook andere prominente merken betrokken bij de ZLM Tour, waaronder Škoda, Invicta, TOTO en ZLM Verzekeringen.

Deze partners spelen een cruciale rol in het ondersteunen en versterken van de wielerkoers, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt voor deelnemers en toeschouwers. De ZLM Tour van 5 t/m 9 juni, start dit jaar met een individuele tijdrit over 13 kilometer in Westkapelle, gemeente Veere. Al vijf teams uit de WorldTour hebben hun deelname aan deze meerdaagse etappewedstrijd toegezegd.

ZLM Tour Foto: Alpecin

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Actieve playlist

vrijdag 12 juli 2024

Last on air:

Now on air:

with

Next on air:
16:52 Vrolijke Vagebonden with Sophietje (03:13)
16:56 Sven Versteeg with Kroegoloog (02:37)
16:58 Junior Anzola with Duchi Duchi (03:54)

Laden...

Laden

Laden…