Altijd heel tevreden met elkaar geweest, de heer en mevrouw Huijbregts zijn 60 jaar getrouwd.

ST. WILLEBRORD – In hun mooi versierde huis aan de Merelstraat in Sint Willebrord wonen de heer en mevrouw Huijbregts de Jong al 49 jaar. Ze zijn deze week 60 jaar getrouwd. Felicitaties namen ze in ontvangst van burgemeester Van der Meer Mohr. Toen ze 17 en 18 jaar waren zijn ze getrouwd. Het stel had toen al een paar jaar verkering. Leo Huijbregts was militair toen hij zijn vrouw Rietje leerde kennen.

Er werden twee kinderen geboren: een zoon en een dochter. Het diamanten paar heeft twee kleinzoons. Het is een hecht gezin. Ze wonen dicht bij elkaar.

Leo Huijbregts heeft in de boomkwekerij en in de bouw gewerkt. In zijn vrije tijd was hij verslaggever bij de voetbalclub Rood-Wit. Zo’n vijftien jaar deed hij vanuit de radiokamer verslag van de wedstrijden.

Zoals Huijbregts in een prachtig gedicht vertelt, zijn ze ondanks de goede en minder goede tijden al die jaren heel tevreden met elkaar geweest.

Het bericht ‘Altijd heel tevreden met elkaar geweest, heer en mevrouw Huijbregts 60 jaar getrouwd’ verscheen eerst op TV Krant West Brabant.

Source: TV Krant 2018

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Perry Zuidam - Lange Zwoele Nachten

Laden...

Laden

Laden…