ALZHEIMER CAFÉ DONDERDAG 15 FEBRUARI ETTEN-LEUR

Verschillende Zorgaanbieders geven informatie. Goede zorg, dat is wat u zoekt. Linda van Meer en Anniek Rooijakkers, wijkverpleegkundigen van Thebe en TWB, vertellen in kleine groepjes over de zorgvisie van waaruit zij werken. Ook wordt verteld over verschillende hulpmiddelen die ingezet kunnen worden om ervoor te zorgen dat men zo lang mogelijk veilig en verantwoord thuis kan blijven wonen.

Er is tevens voldoende ruimte om uw vragen te stellen. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. U bent welkom vanaf 19.00 uur. Na 19.30 uur zit er geen vrijwilliger meer om de deur te openen. Mocht u te laat zijn, dan kunt u kloppen op het raam van ’t Warm Hart. Dat is links van de voordeur, daarna wordt de deur voor u geopend.

Het Alzheimercafé vindt plaats donderdag 15 februari in ’t Warm Hart van Kloostergaard. Bisschopsmolenstraat 272, 4872 AS in Etten-Leur. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Marion van Oerle. E-mail: mvanoerle@outlook.com  Bellen mag ook: 06 20053165.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Tina Turner - We Don't Need Another Hero

Laden...

Laden

Laden…