AUTO RIJDT GEVEL KAPOT WONING ST. WILLEBRORD

Bewoners van de Wilgenrijs in St. Willebrord hoorden in de nacht van dinsdag 20- op woensdag 21 september een harde klap vanaf de straat. Op hetzelfde moment meldden verschillende getuigen een vechtpartij waar meerdere personen bij betrokken waren.

Een man van 25 uit Barendrecht, had een gesprek met het latere slachtoffer, een man van 20 uit St. Willebrord om een conflict uit te praten. Rond 00.45 uur liep de  20-jarige naar zijn woning. De Barendrechter reed in zijn auto achter hem aan, raakte hem, en belandde tegen de gevel van een woning. Hij stapte uit en rende achter de 20-jarige aan. Bij de woning ontstond een vechtpartij. Familieleden gingen in gevecht met de Barendrechter. Hierbij liepen zowel die man als een 23-jarige man uit St. Willebrord verwondingen op.

Agenten hielden beide mannen aan op verdenking van poging tot doodslag. Ze zijn in verzekering gesteld. De man uit Barendrecht is naar het ziekenhuis vervoerd en daar behandeld.

De jongeman die werd aangereden was licht gewond en deed aangifte bij de politie.

Door de politie is onderzoek gedaan op de plaatsen van aanrijding en vechtpartij. Er zijn messen, een boksbeugel en een ploertendoder in beslag genomen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Guus Meeuwis - Dat Komt Door Jou

Laden...

Laden

Laden…