AUTO RIJDT VAN A16-VIADUCT IN BREDA AF

Een auto is zondagochtend 5 november door onbekende oorzaak op de A16 van een viaduct af gereden in Breda. De wagen landde ondersteboven op een fietspad aan de Liesboslaan. Twee jonge mannen uit Arnhem zaten in de auto en raakten zwaargewond. De auto zou in de richting van de A58 hebben gereden en rond 7.00 uur, van het viaduct afgereden zijn.

Volgens de politie was direct duidelijk dat de slachtoffers zwaargewond waren. Daarom werden veel hulpdiensten en een traumahelikopter gealarmeerd. Nadat de auto van het viaduct af raakte, reed hij via het talud aan de zijkant van de onderdoorgang naar beneden, en stuiterde de wagen terug via het talud aan de andere kant. Zo kwam de auto ondersteboven op de Liesboslaan terecht.

Het voertuig landde tussen twee viaducten in. De brandweer kwam om de inzittenden uit de auto te krijgen. Eén van de slachtoffers was aanspreekbaar, de andere zwaargewonde is naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Agenten onderzoeken hoe de auto van het viaduct af kon rijden. Het fietspad was tijdens het politieonderzoek dicht. Een berger heeft de auto op een takelwagen gehesen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…