AVANS WÉÉR BESTE HOGESCHOOL VAN NEDERLAND

Voor de negende keer op rij staat de hogeschool op plaats 1 in de ranglijst van beste grote hogescholen van Nederland. De Keuzegids HBO maakt ieder jaar die ranglijst. Om het te vieren, trakteerde Avans studenten en medewerkers op alcoholvrije cocktails. “Deze notering steunt onze ambities”, aldus Jacomine Ravensbergen, waarnemend voorzitter van het College van Bestuur van Avans.

“Het is een bewijs van de inspirerende plek, de fijne sfeer en de goede begeleiding die we studenten bieden. We blijven onszelf uitdagen en blijven ontwikkelen, samen met de studenten en met het werkveld.” Over het algemeen waarderen studenten vooral de open sfeer en inclusiviteit van de opleidingen en deskundigheid van docenten. Avans biedt uitdagend onderwijs dat relevant is voor hun toekomstige beroep.

In totaal behaalde Avans voor 16 opleidingen het predicaat topopleiding. De topopleidingen behalen een door Keuzegids bepaalde hoge score. Ze behoren daarmee tot de beste opleidingen in Nederland. In Breda 2, in Den Bosch 12, in Tilburg en Roosendaal beide 1. In Breda zijn het de opleidingen: Chemische Technologie/Environmental Science for Sustainability, Ecosystems and Technology (Milieukunde).

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Wendy Woop - Yaki Taki Oowah

Laden...

Laden

Laden…