BABBELTRUCDIEVEN SLAAN TOE IN SPRUNDEL

Twee jongens van 16 en 17 jaar en een 19- jarige vrouw uit Eindhoven zijn vrijdagavond 28 april rond 19.40 uur aangehouden aan de Vierhoutenstraat in Tilburg. Ze hadden mogelijk door middel van een babbeltruc een kluis en andere kostbaarheden in bezit gekregen, afkomstig van twee slachtoffers uit Sprundel. Hoe ze precies aan de kluis kwamen is nog niet duidelijk.

Mogelijk is die door middel van een babbeltruc bij een van de slachtoffers ontfutseld. Daarbij was een auto gezien en het kenteken daarvan was doorgegeven aan de politie. De drie verdachten zijn aangehouden voor heling. De kluis en kostbaarheden die zijn aangetroffen zijn in beslag genomen. Uit onderzoek bleek dat er mogelijk sprake was van een tweede slachtoffer.

Diezelfde avond werden door middel van een babbeltruc elders in Sprundel bij een ander slachtoffer een bankpas en verschillende kostbaarheden buit gemaakt. De bankpas en sieraden werden gevonden bij de verdachten in de auto. Verder onderzoek moet uitwijzen wat er gebeurd is. De drie verdachten zitten vast in verband met het onderzoek.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Laden...

Laden

Laden…