BADEENDRACE TIJDENS LEURSE HAVENFEESTEN

Samen met Lionsclub De Vryeheydt Etten wordt dit jaar de 2e editie van de Badeendrace georganiseerd. Zaterdag 27 mei om 14.30 uur, tijdens de Leurse Havenfeesten, zwemmen duizenden badeendjes in het Schoenmakerspark. Eendenrace 2022 was een groot succes, meer dan 1.000 bezoekers zagen hoe 3.000 eendjes in de vijver aan de Schoenmakershoek naar de finish zwommen.

Iedereen hoopte een van de vele fantastische prijzen te winnen. Vorig jaar kon een bedrag van meer dan € 20.000 worden overgemaakt aan diverse goede doelen voor jongeren in Etten-Leur. Toegang tot sport, spel en boeken voor alle jeugd. Dit jaar is het doel geld in te zamelen voor uitbreiding van de schoolbibliotheken op de basisscholen in Etten-Leur, en deelname aan sport en spel mogelijk maken.

Dit voor kinderen in gezinnen waar het geld daarvoor ontbreekt.
Verkoop van de lootjes is gestart. Vrijwilligers van de Lionsclubs gaan op meerdere plekken en momenten in Etten-Leur loten verkopen. Ook kan je online lootjes aanschaffen. Op de site worden de te winnen prijzen gepubliceerd. Dit jaar is een kleurwedstrijd voor kinderen van de basisscholen. Info: www.badeendrace-etten-leur.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Marco Talsma - Onmisbaar

Laden...

Laden

Laden…