BARIATRISCH CENTRUM TERUG NAAR HOOFDLOCATIE

Het Bariatrisch Centrum Zuid West Nederland verhuist binnenkort terug naar de vertrouwde plek aan het Boerhaaveplein 7 in Bergen op Zoom. De eerste maanden wordt er gewerkt vanuit een tijdelijke kantoorruimte (zogenoemde portokabins) op de parkeerplaats achter het gebouw. In de tussentijd vinden herstelwerkzaamheden plaats in het gebouw, dat door brand beschadigd is.

De verwachting is dat het Bariatrisch Centrum begin juni 2024 weer gebruik kan maken van de hoofdlocatie. Het Bariatrisch Centrum blijft daarnaast gebruik maken van de polikliniek in Etten-Leur om patiënten ook daar van dienst te kunnen zijn. Als er voor patiënten iets wijzigt aan de locatie van hun afspraak, worden zij hierover persoonlijk geïnformeerd.

Terwijl het Bariatrisch Centrum gebruik maakt van de portokabins, wordt het pand opgeknapt. Bij het opknappen van het pand kijkt men kritisch naar de ruimte-indeling. Zo zal de fysiotherapieruimte voorlopig niet terugkeren. Men heeft afgelopen maanden gebruik mogen maken van de voorzieningen van PMC. Dat is goed bevallen en zet men graag voort.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print
Email

Nu op de radio:

Rene Le Blanc - Laten We Dansen

Laden...

Laden

Laden…